Jobs

MANAGER EXPLOITATIE

Functie

Als Manager Exploitatie heb je de dagdagelijkse operationele leiding van de verwerkingsinstallatie en geef je daarbij leiding aan de continuploegendienst.  Je beslist mee over het exploitatiebudget, de investeringen en de procesaanpassingen en coördineert de uitvoering ervan. Je staat in voor het opmaken, uitvoeren en opvolgen van de operationele planning en de personeelsplanning. Je bent verantwoordelijk voor de registratie, opvolging, analyse en rapportering van de exploitatieparameters.

Wat verwachten wij van je ?

Je beschikt over een diploma burgerlijk ingenieur of over een diploma industrieel ingenieur met minstens drie jaar ervaring in de procesindustrie.
Veiligheid, kwaliteit en milieu zijn voor jou belangrijk en je bent bereid een opleiding te volgen tot preventieadviseur niveau 2.
Je bent sterk in het leidinggeven, onderhandelen, rapporteren en organiseren.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ONDERHOUDSMEDEWERKER (elektromechanisch)

Functie

Als onderhoudsmedewerker is je passie het dagelijks onderhoud van een technische installatie. Je specialiteit is elektriciteit, maar je bent ook redelijk vertrouwd met mechanica, pneumatica en met PLC.
Samen met je collega's in de onderhoudsploeg werk je preventief, maar ook probleemoplossend.  Bij een storting maak je een snelle en correcte analyse van het probleem en grijp je onmiddellijk in.  Je vindt veiligheid en kwaliteit erg belangrijk.

Wat verwachten wij van je ?

Je bezit een diploma technisch onderwijs A2-specialisatie elektriciteit.
Je bent bereid door bijscholing je technische kennis nog uit te breiden.
Je werkt in dagregime maar bent bereid ook in te vallen in de continuploegen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MANAGER QSE

Functie

Als Manager QSE assisteer je de directie bij beleidsvoorbereidende thema's inzake kwaliteit, milieu en preventie.
Je implementeert het preventie- en kwaliteitsbeleid alsook het milieuzorg-systeem.  Je volgt deze permanent op en ondersteunt collega's uit alle hiërarchische lijnen. Aanvankelijk focus je vooral op je rol als preventieadviseur (min. niv. 2). Na verloop van tijd neem je ook de rol van milieucoördinator en van systeemcoördinator kwaliteitszorgsystemen op, al dan niet na het volgen van de vereiste bijscholing.
Je onderhoudt en coördineert hierbij relaties met de externe milieucoördinator, externe preventiedienst en andere relevante actoren.
Als preventieadviseur voer je risicoanalyses en periodieke audits uit en onderzoek en analyseer je arbeidsongevallen. Je adviseert de directie bij het uitwerken van het dynamisch risicobeheersingssysteem, globaal preventieplan en de jaarlijkse actieplannen. Je begeleidt en evalueert ook de uitvoering van deze actieplannen. Als milieucoördinator volg je de toepasselijke wetgeving op en adviseer je het beleid waar nodig. Je volgt verder de milieuvergunning op, verzorgt het integraal milieujaarverslag en de algemene milieurapporteringen. Inzake kwalitiet coördineer je tot slot de uitvoering van de diverse systemen en procedures (o.a. ISO 9000/14000) die van toepassing zijn.

Wat verwachten we van je ?

Je bent ingenieur en behaalde reeds de kwalificatie preventieadviseur niveau 2.
Je bent bereid om de kwalificatie milieucoördinator niv. A te behalen, indien je deze nog niet bezit, binnen een termijn van max. 4 jaar.
Je communiceert vlot met zowel onze directie als onze milieuwerkers en operatoren.
Je bent een procesbewaker. Je adviseert graag en je krijgt mensen in beweging.
Je kan binnen de structuur van onze organisatie autonoom en integer je ding doen.
Je kan situaties helder analyseren en denkt oplossingsgericht.

 

BEN JIJ ONZE KANDIDAAT VOOR 1 VAN DEZE FUNCTIES ?

Dan biedt IVBO jou een aantrekkelijk loon en een breed pakket aan extralegale voordelen, een ruime vakantieregeling en de aansluiting bij een gemeenschappelijke sociale dienst met voordelen voor het hele gezin.

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en een kopie van je diploma naar Nadine Vande Cavey, Pathoekeweg 41, 8000 Brugge of per mail naar vacature@ivbo.be.

Heb je nog vragen dan kan je contact opnemen met onze dienst HR op het nummer 050/456320 of via bovenstaand e-mailadres. Wij garanderen een snelle en discrete behandeling van je sollicitatie.
IVBO sluit de kandidatenlijst op 30/09/2017.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Doorlopende vacatures :

Functie

Onder leiding van de ploegchef zorg je voor de bediening en de controle van de installaties. Je werkt actief mee aan het vaststellen, analyseren en oplossen van problemen en voert, in ploegverband, onderhoudswerken uit. Je staat borg voor de veiligheid en zorgt mee voor de orde en netheid in de installaties. Je werkt in een volcontinusysteem (vroege - late - nacht).

Profiel

Als kandidaat bezit je (binnenkort) een diploma of getuigschrift van secundair technisch onderwijs 3de graad (A2) of gelijkwaardig, met een specialisatie in elektriciteit, elektronica, mechanica, elektromechanica of stuurtechnieken en heb je een basiskennis van diverse technische disciplines.

Geïnteresseerd?

IVBO biedt een interne opleiding, een uitdagende functie met ruimte voor nieuwe initiatieven, een stabiele en dynamische werkomgeving, een contract van onbepaalde duur aangevuld met extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, …), reële doorgroeimogelijkheden in een technisch boeiende werkomgeving.

Stuur je sollicitatiebrief met CV en een kopie van je diploma naar Nadine Vande Cavey, Pathoekeweg 41, 8000 Brugge of per mail naar vacature@ivbo.be

 

 

 

Functie

Als chauffeur: bestuur je de inzamelvoertuigen en geef je leiding aan de ophaalploeg conform de inzamelvoorschriften, veiligheidsvoorschriften en andere geldende regelmenteringen. Ben je verantwoordelijk voor de netheid en het reinigen van de ophaalwagen en vervul je elementaire administratieve taken.
Als lader: zamel je de diverse afvalfracties in en zorg je voor nette ophaalwagens. In deze functie ben je bereid om o.m. tijdens de avond- en nachtophalingen te werken, enerzijds als lader, anderzijds als chauffeur.

Profiel

 

Je hebt een diploma of getuigschrift secundair onderwijs 2de graad. Je beschikt over een rijbewijs C of CE. Je beschikt over leidinggevende vaardigheden en kan verantwoordelijkheid opnemen. Je kan zowel zelfstandig je werk organiseren en probleemsituaties oplossen als in teamverband werken. Je bent veiligheids- en milieubewust. Je beschikt over een goede fysieke conditie en bent flexibel ingesteld.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en een kopie van je diploma naar Nadine Vande Cavey, Pathoekeweg 41, 8000 Brugge of per mail naar vacature@ivbo.be.

Aanbod

IVBO biedt een uitdagende functie met ruimte voor nieuwe initiatieven in een stabiele en dynamische werkomgeving. We voorzien een contract van onbepaalde duur aangevuld met extra-legale voordelen (hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques…) en reële doorgroeimogelijkheden in een technisch boeiende werkomgeving.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en een kopie van je diploma naar Nadine Vande Cavey, Pathoekeweg 41, 8000 Brugge of per mail naar vacature@ivbo.be.

 

Voor meer inlichtingen omtrent deze functies kan je contact opnemen met onze dienst HR op het nummer 050/45.63.20 of via bovenstaand e-mailadres. Wij garanderen een snelle en discrete behandeling van je sollicitatie.