Jobs

Functie

Onder leiding van de ploegchef zorg je voor de bediening en de controle van de installaties. Je werkt actief mee aan het vaststellen, analyseren en oplossen van problemen en voert, in ploegverband, onderhoudswerken uit. Je staat borg voor de veiligheid en zorgt mee voor de orde en netheid in de installaties. Je werkt in een volcontinusysteem (vroege - late - nacht).

Profiel

Als kandidaat bezit je (binnenkort) een diploma of getuigschrift van secundair technisch onderwijs 3de graad (A2) of gelijkwaardig, met een specialisatie in elektriciteit, elektronica, mechanica, elektromechanica of stuurtechnieken en heb je een basiskennis van diverse technische disciplines.

Geïnteresseerd?

IVBO biedt een interne opleiding, een uitdagende functie met ruimte voor nieuwe initiatieven, een stabiele en dynamische werkomgeving, een contract van onbepaalde duur aangevuld met extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, …), reële doorgroeimogelijkheden in een technisch boeiende werkomgeving.

Stuur je sollicitatiebrief met CV en een kopie van je diploma naar Nadine Vande Cavey, Pathoekeweg 41, 8000 Brugge of per mail naar vacature@ivbo.be

 

 

 

Functie

Als chauffeur: bestuur je de inzamelvoertuigen en geef je leiding aan de ophaalploeg conform de inzamelvoorschriften, veiligheidsvoorschriften en andere geldende regelmenteringen. Ben je verantwoordelijk voor de netheid en het reinigen van de ophaalwagen en vervul je elementaire administratieve taken.
Als lader: zamel je de diverse afvalfracties in en zorg je voor nette ophaalwagens. In deze functie ben je bereid om o.m. tijdens de avond- en nachtophalingen te werken, enerzijds als lader, anderzijds als chauffeur.

Profiel

 

Je hebt een diploma of getuigschrift secundair onderwijs 2de graad. Je beschikt over een rijbewijs C of CE. Je beschikt over leidinggevende vaardigheden en kan verantwoordelijkheid opnemen. Je kan zowel zelfstandig je werk organiseren en probleemsituaties oplossen als in teamverband werken. Je bent veiligheids- en milieubewust. Je beschikt over een goede fysieke conditie en bent flexibel ingesteld.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en een kopie van je diploma naar Nadine Vande Cavey, Pathoekeweg 41, 8000 Brugge of per mail naar vacature@ivbo.be.

 

 

Functie

Als preventieadviseur (niveau 2) assisteer je de directie van IVBO inzake preventie, bescherming en welzijn. Op basis van onder meer risicoanalyses, periodieke audits en onderzoek en analyse van arbeidsongevallen adviseer je de directie bij het uitwerken van het dynamisch risicobeheersingssysteem. En bij het evalueren ervan. Je geeft input omtrent het globaal preventieplan en de jaarlijkse actieplannen. Je implementeert deze actieplannen en je zorgt voor een permanente opvolging van de doelstellingen. Je coacht, begeleidt en ondersteunt hierbij medewerkers uit elke hiërarchische lijn. Je staat ter beschikking voor alle vragen in verband met de toepassing van de welzijnswet en werkt hierbij indien nodig samen met onze externe dienst.

Profiel

Je hebt een (technische) bachelor gecombineerd met min. 2 jaar ervaring als preventieadviseur niv. 2 OF je hebt een (technisch) diploma hoger secundair onderwijs gecombineerd met min. 5 jaar ervaring als preventieadviseur niv. 2. Je communiceert vlot met zowel onze directie als onze milieuwerkers en operatoren. Je bent trekker en een procesbewaker. Je adviseert en begeleidt graag mensen, je krijgt hen in beweging. Je hebt zin voor initiatief en kan binnen de structuur van onze organisatie autonoom en integer je ding doen. Je kan situaties helder analyseren en denkt oplossingsgericht.

Aanbod

IVBO biedt een uitdagende functie met ruimte voor nieuwe initiatieven in een stabiele en dynamische werkomgeving. We voorzien een contract van onbepaalde duur aangevuld met extra-legale voordelen (hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques…) en reële doorgroeimogelijkheden in een technisch boeiende werkomgeving.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en een kopie van je diploma naar Nadine Vande Cavey, Pathoekeweg 41, 8000 Brugge of per mail naar vacature@ivbo.be.

 

Voor meer inlichtingen omtrent deze functies kan je contact opnemen met onze dienst HR op het nummer 050/45.63.20 of via bovenstaand e-mailadres. Wij garanderen een snelle en discrete behandeling van je sollicitatie.