Jobs

Functie

Onder leiding van de ploegchef zorg je voor de bediening en de controle van de installaties. Je werkt actief mee aan het vaststellen, analyseren en oplossen van problemen en voert, in ploegverband, onderhoudswerken uit. Je staat borg voor de veiligheid en zorgt mee voor de orde en netheid in de installaties. Je werkt in een volcontinusysteem (vroege - late - nacht).

Profiel

Als kandidaat bezit je (binnenkort) een diploma of getuigschrift van secundair technisch onderwijs 3de graad (A2) of gelijkwaardig, met een specialisatie in elektriciteit, elektronica, mechanica, elektromechanica of stuurtechnieken en heb je een basiskennis van diverse technische disciplines.

Geïnteresseerd?

IVBO biedt een interne opleiding, een uitdagende functie met ruimte voor nieuwe initiatieven, een stabiele en dynamische werkomgeving, een contract van onbepaalde duur aangevuld met extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, …), reële doorgroeimogelijkheden in een technisch boeiende werkomgeving.

Stuur je sollicitatiebrief met CV en een kopie van je diploma naar Nadine Vande Cavey, Pathoekeweg 41, 8000 Brugge of per mail naar vacature@ivbo.be

 

 

 

Functie

Als chauffeur bestuur je de inzamelvoertuigen en geef je leiding aan de ophaalploeg conform de inzamelvoorschriften, veiligheidsvoorschriften en andere geldende reglementeringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de netheid en het reinigen van de ophaalwagen en vervul je elementaire administratieve taken. Als lader zamel je de diverse afvalfracties in en zorg je voor nette ophaalwagens. In deze functie ben je bereid om o.m. tijdens de avond- en nachtophalingen te werken, enerzijds als lader, anderzijds als chauffeur.

Profiel

Je hebt een diploma of getuigschrift secundair onderwijs 2de graad. Je beschikt over een rijbewijs C of CE. Je beschikt over leidinggevende vaardigheden en kan verantwoordelijkheid opnemen. Je kan zowel zelfstandig je werk organiseren en probleemsituaties oplossen als in teamverband werken. Je bent veiligheids- en milieubewust. Je beschikt over een goede fysieke conditie en bent flexibel ingesteld.

Aanbod

IVBO biedt een uitdagende functie met ruimte voor nieuwe initiatieven in een stabiele en dynamische werkomgeving. We voorzien een contract van onbepaalde duur aangevuld met extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques…) en reële doorgroeimogelijkheden in een technisch boeiende werkomgeving.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en een kopie van je diploma naar Nadine Vande Cavey, Pathoekeweg 41, 8000 Brugge of per mail naar vacature@ivbo.be.

 

Functie

Als onderhoudsmedewerker is je passie het dagelijks onderhoud van een technische installatie. Je specialiteit is elektriciteit, maar je bent ook redelijk vertrouwd met mechanica, pneumatica en met PLC. Samen met je collega's in de onderhoudsploeg werk je preventief, maar ook probleemoplossend. Bij een storing maak je een snelle en correcte analyse van het probleem en grijp je onmiddellijk in. Je vindt veiligheid en kwaliteit erg belangrijk.

Profiel

Je bezit een diploma technisch onderwijs A2-specialisatie elektriciteit. Je bent bereid door bijscholing je technische kennis nog uit te breiden. Je werkt in dagregime, maar bent bereid ook in te vallen in de continuploegen.

Aanbod

IVBO biedt jou een aantrekkelijk loon en een breed pakket aan extralegale voordelen, een ruime vakantieregeling en de aansluiting bij een gemeenschappelijke sociale dienst met voordelen voor het hele gezin.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en een kopie van je diploma naar Nadine Vande Cavey, Pathoekeweg 41, 8000 Brugge of per mail naar vacature@ivbo.be. IVBO sluit de kandidatenlijst op 10/12/2017.

Wil je meer weten over deze functie? Dan verwelkomen we je graag op een infomoment op 06/12/2017 om 17u30 voor een toelichting bij deze functie en de selectieprocedure. Je krijgt de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Locatie: IVBO – Pathoekeweg 41 – 8000 Brugge. Gelieve hiervoor in te schrijven op vacature@ivbo.be.

Voor meer inlichtingen omtrent deze functies kan je contact opnemen met onze dienst HR op het nummer 050/45.63.20 of via bovenstaand e-mailadres. Wij garanderen een snelle en discrete behandeling van je sollicitatie.