Zwerfvuil opruimmateriaal

Plan je met je school of vereniging een zwerfvuilopruimactie? Dat juichen we toe en ondersteunen we graag.

IVBO voorziet ondersteunend materiaal zoals fluohesjes, grijpstokken, handschoenen, zwerfvuilzakken en bermbordjes die aangeven dat er net opgeruimd werd.

Extra materiaal

Wist je dat scholen en verenigingen niet enkel via IVBO, maar ook via Mooimakers opruimmateriaal kunnen bestellen? Naast opruimmateriaal als grijpstokken, fluohesjes of handschoenen kun je via de webshop ook gratis communicatiemateriaal bestellen zoals banners, borden, (gepersonaliseerde) affiches, een draaiboek om de opruimactie in goede banen te leiden, etc. Neem dus zeker ook een kijken je op www.mooimakers.be.

Praktisch

Scholen/verenigingen die materiaal via IVBO wensen te krijgen, dienen dit tijdig aan te vragen om te vermijden dat er niet voldoende opruimmateriaal voorradig is. Het bijbestellen ervan kan immers al snel enkele weken duren. Neem bij interesse contact op met onze communicatiedienst via communicatie@ivbo.be of 050/45.63.74. Per aanvraag wordt vervolgens bekeken welke aantallen precies nodig zijn en wanneer het gevraagde materiaal beschikbaar kan zijn.